ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΤΣΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΗΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΚΑΣΕ Η ΜΙΣΟ,ΜΙΣΟ.ΤΟ ΞΥΣΜΑ.ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ.ΤΟ ΚΑΡΔΑΜΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ.ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ .ΣΕΡ ΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.